Browsing by Subject "Azufre"
Now showing items 1-5 of 5
-
Efecto de la fertilización con azufre en la cebolla de rama (Allium fístulosum L.), en el municipio de Carmen de Carupa, Cundinamarca.
(Bogotá : Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2005, 2005-07)ln order to evalúate two sources and four doses of sulfur for production and econom ic benefit of Alium fístulosum, an experiment was carried out at the plateau of Carmen de Carupa (Cundinamarca). The fertilizers, ammonium ... -
Estudio de barbechos en el páramo la cumbrera y su Relación con la recuperación del suelo.
(Bogotá : Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2002, 2002-11)To perceice the dynamism of tallows at different sucessive stages at the paramo La Cumbrera (Oriental hills of Bogotá, Colombia), relationships between changes in time of the physical and Chemical soil characteristics were ... -
Evaluación de insecticidas no convencionales para el control de Aphis gossypii Glover (Hemiptera: aphididae) en fríjol
(Bogotá : Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2013, 2013-01)La concentración letal (CL) es usada para estimar la toxici-dad de pesticidas a artrópodos; sin embargo, la CL es una medida incompleta de los efectos de los productos sobre poblaciones, pues analiza solamente ... -
Nature of the Active Sites of Molybdenum-Based Catalysts and Their Interaction with Sulfur- and Nitrogen-Containing Molecules Using the Quantum Theory of Atoms in Molecules and the Molecular Electrostatic Potentia
(2019)Density-functional theory (DFT), morphologic, and quantum theory of atoms in molecules (QTAIM) studies of bilayer models of nonhydrogenated MoS2, CoMoS, and NiMoS phases have been performed. The QTAIM calculations have ... -
Respuesta de la papa criolla (solanum phureja juz et buk) a la aplicación de nitrógeno y azufre en el departamento de Cundinamarca (Colombia)
(Bogotá : Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2000, 2000-12)The creole potato (Solanum phureja Juz et Buk) is planted in an important area of Colombia. It is accepted by the people due to its nutritive value and culinary qualities and has a good export potential to Europe, Japan. ...