Now showing items 1-2 of 2

    • Application of proteomic to investigate the different degrees of meat tenderness in Nellore breed 

      Malheiros, J. M.; Enriquez Valencia, Cruz Elena; Braga, Camila Pereira; Vieira, José Cavalcante Souza; Vieira, D. S.; Pereira, Guilherme Luis; Curi, Rogerio Abdallah; Machado Neto, Otávio; Oliveira, H. N.; Padilha, Pedrode Magalhães; Chardulo, Luis Artur (2021)
      This study describes the association between meat tenderness and abundance of soluble muscle proteins in Nellore bulls (Bos indicus) using a proteomic approach. We evaluated shear force (SF) of Longissimus thoracis muscle ...
    • Salud intestinal de pollos alimentados con extractos botánicos 

      Martínez Orozco, Adriana Marcela; Camacho Sanabria, Derlly Jullieth (Universidad de Ciencias Aplicadas y AmbientalesFacultad de Ciencias AgropecuariasBogotá, 2021)
      Los sistemas de producción avícola se enfrentan a grandes desafíos con relación a la salud y alimentación animal, por esta razón, es necesario la búsqueda de alternativas que remplacen los antibióticos promotores de ...